Pinnaakt.nl

Regels

Pinnaakt gaat er vanuit dat iedereen die hier naaktfoto’s upload 18 jaar of ouder is en toestemming heeft van degene die op de naaktfoto’s zichtbaar zijn. Pinnaakt is dus niet verantwoordelijk voor het plaatsen van naaktfoto’s zonder toestemming.. Wij verwijderen foto's waarvan niet duidelijk is of de persoon die erop staat 18 jaar of ouder is, wij accepteren geen dieren foto's of elke andere vorm van onmenselijk naakt, deze worden zonder bericht verwijdert. Foto's waar kinderen in voor komen worden inclusief uw ip doorgestuurd naar de daarvoor bestemde instanties.

Het is mogelijk doormiddel van de "pin" knop in browser te plakken , om van elke website foto's te pinnen. Dus mocht U als lid, een website bezoeken die content of (naakt-, halfnaakt-, selfies-) foto's vertoont kunt u die dus met deze knop toevoegen aan Pinnaakt.nl. De link naar deze(bron) website blijft bestaan, Op deze manier kun je andere pinnaakt leden met de betreffende website kennis laten maken. Voor webmasters geld dat dit een mooie backlink en extra verkeer oplevert.

Voor de rest van de gedrag regels geld dat wij een normale omgang verwachten met andere leden van pinnaakt.nl. Je mag op elke foto reageren, U reactie mag natuurlijk erotisch getint zijn maar hou het een beetje beleefd. Onbeleefde reactie's kunnen resulteren in sluiting van je account en een block voor Pinnaakt.nl. Houd er rekening mee dat elk lid van pinnaakt gratis elke afbeelding kan pinnen, zoals bij 18 plus pinterest gebruikelijk is, het kan dus zijn dat de persoon die de foto plaatst niet dezelfde is als die op de foto staat, (bijv. de bekende Nederlanders die naakt op hun foto staan, zijn niet door de betreffende bekende Nederlanders(BN' ers) geplaatst!). Links onder elke pin staat wie de pin geplaatst heeft en in welke categorie deze pin geplaatst is.

De catergorie Pinnaakt Leden Fotos bevat uitsluitend foto materiaal dat is beschikbaar gesteld door de leden zelf, als lid mag U uiteraard hier U content aan toevoegen.
Powered by Sexspeeltjesbestellen.com
  • Geld Verdienen - Webmasters